Arbejde og fritid

Hej alle på denne skønne dag.

Jeg sidder her i mit køkken, med udsigt til de blomstrene træer i haven. I mens farer tanker rundt i hovedet på mig. Tanker om hvad er det jeg vil i min fremtid? Skal jeg være på arbejdsmarkedet eller gå efter min drøm, at være selvstændig indenfor hudplejeprodukterne som jeg sælger i min sparsomme fritid?

Jeg har et super fedt arbejde, hvor jeg dagligt er i kontakt med mange mennesker og dette betyder meget for mig. Jeg er altid glad, når jeg tager hjem fra job. Men hvorfor tænker jeg så tanker om fremtiden, når jeg er glad for arbejdet? Hvad er det som gør det?

Hmm måske er det den manglende tid med familien? Bliver børnene voksne inden jeg oplever deres barndom/ungdom? Bliver manden lykkelig sammen med en hustru, som ser anderledes på det med arbejdsliv end ham? Han er en arbejdshest og knokler konstant, så derfor nyder jeg når der endelig er tid alene med ham…fra 21-22 inden jeg går til ro (griner stort af mig og mine sengetider)

Når jeg her en fridag, nyder jeg at sidde ved pc i køkkenet med en kop dejlig varm kaffe. Lade tankerne flyde afsted og håbe de en dag rammer det mål jeg drømmer om…indtil nu ved jeg ikke 100% hvad målet er, men kommer tid kommer råd.

Kunne I ikke komme med gode ideer til hvad en god fremtid kunne være? Lad mig høre om dig og dine drømme.

God weekend til dig og dine.

Share on Google+Pin on PinterestShare on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *