Dette var ikke med i min lyseblå drøm

For 5 år siden, fødte jeg jordens dejligste dreng, altså det siger man jo altid om sit eget barn. Men dejlig var han og er han stadig.

Jordemoderen undersøgte ham, og sagde pludselig: Det ser ud til, han er omskåret fra naturens side. Jeg: Hvad mener du? Jordemoderen: Jeg kan ikke forklare hvad det er, men børnelægen skal tilse ham, så I kommer på egen stue.

Tiden gik, vi ventede og ventede på, at børnelægen skulle komme og tilse vores vidunder. Da der var gået et døgn og lægen stadig ikke var dukket op, valgte vi at tage hjem til vores døtre. Dagen efter kom opkald fra sygehuset om, at vi var udeblevet fra undersøgelse hos børnelægen. Hmm det kunne vi ikke få til at passe, da vi ingen tid havde modtaget fra barselsgangen. Vi kunne få en tid 3 uger senere.

Dise 3 uger var lange, for hvad var der galt? Vi, forældre, kunne godt se, at penis så anderledes ud, men ikke noget vi tænkte over i dagligdagen.

Dagen kom og vi skulle til undersøgelsen. Lægen lagde, ham på et leje og kiggede på penis – så kom dommen: Han har hypospadi! Mig: Hvad er det? Lægen fortalte mig, at det var en urinvejsdefekt og at hans urinrør udmundede forlangt nede, så han skulle opereres.

Slask – det var ikke med i min lyseblå drøm om at få en søn. Lægen anbefalede os, at få ham opereret på Skejby sygehus, da de har størst ekspertise indenfor området.

Vi tog imod forslaget fremfor Riget og skulle derefter vente på indkaldelse. Han skulle opereres omkring 1 års alderen.

 

Læs videre om hypospadi under kategorien.

Share on Google+Pin on PinterestShare on Facebook