Jeg er blevet udfordret

Jeg er med i et netværk, hvor der er en som har udfordret os andre i en 8 ugers challenge. Den challenge vil jeg bruge til at komme lidt overflødige kiloer til livs.

Nu tænker I sikkert: har hun mon kastet sig over pull-ups, squats eller andre tossede motionschallenges. Nej det har jeg ikke. Det er en challenge fra Brian Husen. Brian er en knald dygtig fyr, som har mange års erfaring indenfor personlig træning og network marketing.

Jeg kom i kontakt med Brian via facebook, og har IKKE fortrudt mit bekendtskab med ham…det er dog kun virtuelt. Vi er med i samme firma indenfor network marketing, nemlig firmaet Valentus som sælger sund basisk kaffe. En kaffe som kan hjælpe med at nedsætte trangen til sukker, trang til store portioner og den kan være med til at give super energi.

Jeg har drukket kaffen næsten dagligt i 3 måneder og kan mærke, at bæltet kan strammes mere og mere ind. Jeg går ikke op i kilo, men oplever at centimeterne om livet bliver mindre.

Dette indlæg indeholder reklamelinks, men jeg er ikke blevet opfordret til at skrive om dem, så de skrevne ord står for min egen regning. Ja jeg tjener på salg via Valentus, men ikke voldsomt meget…liddt har også ret.

Hvis du kune tænke dig at vide mere eller eventuelt tage udfordringen op sammen med mig, så hold dig ikke tilbage, skynd dig at skrive til mig via min facebookgruppe: Your natural choice for body and health her vil du kunne læse mere og blive tilføjet det seminar som Brian sender i aften kl 20.30 til 21.00

Jeg håber at høre fra dig.

Kærligst Stine

Share on Google+Pin on PinterestShare on Facebook

One thought on “Jeg er blevet udfordret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *