Ny på Bloggers Point

Jeg har i den seneste tid kæmpet med mig selv om bloggen gå til eller om jeg skulle se at blive aktiv igen.

Dagene gik og tankerne flød afsted. Hmm hvad skal jeg vælge?
Der er så mange drømme for bloggen her, at jeg næsten ikke kan følge med i hovedets tanker.
Jeg har derfor nu taget en beslutning, som jeg håber er den rigtige. Jeg vil forsætte med at blogge, når der kommer noget til mig. I øjeblikket går meget af min tid med at arbejde som barista på Lalandia Rødby, men det er jo sundt at have drømme og planer.

Jeg håber inderligt, at I andre bloggere her i netværket vil tage godt i mod mig og helt ærligt, så må I meget gerne komme med fede inputs til mig, jeg kan altid blive bedre…for er ikke særlig dygtig i blog verden.

I må alle have en fantastisk weekend

 

Share on Google+Pin on PinterestShare on Facebook

2 thoughts on “Ny på Bloggers Point

  1. Hej B.

    Tusind tak for dit svar, er sikker på at vejen mod lettere tankemylder vil være at få det ned på skrift.

    God lørdag til dig.

    Kærligst Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *