Selvforkælelse på Lolland

Hej Alle

Jeg har idag været en tur til Nakskov. I Nakskov holder den sødeste negledame Nadja til. Hun har til huse i gågaden, i en ældre ejendom som emmer af sjæl.

Første gang jeg var ved Nadja, var i november 2017. Da jeg trådte ind af døren kunne jeg straks mærke, at Nadja lever og ånder for sit erhverv. Butikken emmer af sjæl og det føles som om, at den krammer en mens man sidder og får ordnet negle.

I dag var mit 3. besøg og det bliver ikke det sidste. Disse smukke negle er dagens resultat: 

Nadja udfører også andre behandlinger, så som: massage, farvning af bryn og vipper, single eyelash extensions osv. I butikken forhandles også gaveæsker med plejeprodukter.

Når jeg sidder der i stolen, går snakken lystigt og Nadja fortæller gerne om sine planer for butikken og fremtiden, det er så dejligt at opleve, en ung pige med mod på livet som selvstændig. Bare jeg havde lidt af hendes gå-på-mod til at blive mig egen chef.

Jeg anbefaler gerne dig og andre til at besøge hende, og lade Nadja give dig smukke negle.

Du finder Nadjas hjemmeside: Miss Friis den er pt under udarbejdelse, men kan sagtens anvendes.

 

Share on Google+Pin on PinterestShare on Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *